Ontdek de comfort en stijl van dames hipsters, een essentiële keuze voor moderne garderobes. Deze populaire ondergoedkeuze biedt een uitstekende pasvorm en onzichtbaarheid onder kleding, dankzij het gebruik van fijne, vaak naadloze materialen. Hipsters zijn de trendsetter in damesondergoed, gewaardeerd om hun comfort en kwaliteit. Ons assortiment, inclusief topmerken zoals Lisca, staat garant voor diversiteit in stijlen en materialen. Kies voor elastische stoffen zoals Elastaan en Lycra voor een perfecte aansluiting en ongeëvenaard draagcomfort.

Upgrade je lingeriecollectie met onze selectie hipsters, ontworpen voor elke dag.

Toont alle 14 resultaten

Hipster shorts voor dames

Dames hipsters zijn al jaren erg populair en mogen uiteraard niet meer ontbreken in de kledingkast. Hipsters, vergelijkbaar met een wat hogere slip, staan bekend om de fijne zitting en de goede pasvorm. Daarbij komt nog het voordeel dat ze onder kleding niet te zien zijn. Dit komt mede door het gebruik van fijne materialen, daarnaast zijn de meeste hipsters naadloos wat ervoor zorgt dat er geen randen onder kleding te zien zijn.

Hipsters; een ware trend!

Waar jarenlang de slips en strings het meest populaire ondergoed voor dames was, zijn dat tegenwoordig toch écht de hipsters. Hipsters hebben deze koppositie vooral te danken aan het hoge comfort van het ondergoed. Het ondergoed is comfortabel te dragen door de uitstekende pasvorm en het gebruik van kwaliteitsmaterialen.

Kies jij voor comfortabel ondergoed? Maak een keuze in ons uitgebreide hipsters assortiment. Neem nu het merk Lisca. Een echte koploper op het gebied van hipsters. En vergeet ook Beeren niet.

Hoogwaardige materialen

Bij het kopen van een hipster is het belangrijk om te letten op het model en de juiste maat, maar ook het materiaal waarvan het ondergoed is gemaakt is erg belangrijk. Ondergoed van hoogwaardige materialen zorgt voor een aangename zitting, dit is natuurlijk wat iedereen wilt. Ons advies is om te kiezen voor elastische materialen als Elastaan en Lycra, deze maken het ondergoed elastisch waardoor het perfect aansluit op het lichaam. Hoe meer Elastaan of Lycra er is gebruikt, hoe elastischer het ondergoed.